Η σύζυγός του παίρνει αποστάσεις, ενώ φέρεται να έχει υποβάλλει και αίτηση διαζυγίου.
Φωτογραφία αρχείου

Η σύζυγός του παίρνει αποστάσεις, ενώ φέρεται να έχει υποβάλλει και αίτηση διαζυγίου.

Στην τρίτη τακτική ανακρίτρια απολογείται αυτή την ώρα ο 52χρονος  υπεύθυνος κυλικείου του 6ου δημοτικού σχολείου στον Γέρακα, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών Δημοτικού!

Αυτή την ώρα ο 52χρονος σάτυρος απολογείται για τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένειά του είναι συγκλονισμένη. Η σύζυγός του, η οποία είναι και υπεύθυνη του κυλικείου, αναμένεται να καταθέσει επίσης σήμερα στην ανακρίτρια, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, παίρνει αποστάσεις από τον άντρα της, ενώ φέρεται να έχει υποβάλλει και αίτηση διαζυγίου.

Όπως έγινε γνωστό, ο αδίστακτος άντρας έδινε στα κοριτσάκια πορτοκαλάδες και τυρόπιτες ως αντάλλαγμα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε όταν την περασμένη Παρασκευή μία μητέρα μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα με την 10χρονη κόρη της, και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα βίωνε στα διαλείμματα. Η μητέρα είπε πως στις 21 Ιανουαρίου, ο 52χρονος μέσα στο κυλικείο θώπευσε το ανήλικο κορίτσι, ενώ αποπειράθηκε να της βγάλει την μπλούζα και να της πιάσει το στήθος με… ανταμοιβή μία πορτοκαλάδα.

Διαβάστε το ιστορικό εδώ

Η μητέρα της 10χρονης βρίσκεται, μάλιστα, σήμερα στον ανακριτή, προκειμένου να καταθέσει.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησε ότι είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου προσφέροντας δωρεάν τρόφιμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, τα κοριτσάκια που παρενοχλούσε ήταν συμμαθήτριες της κόρης του.

Επίσης, ομολόγησε ότι είχε κάνει το ίδιο σε βάρος δύο ακόμη 11χρονων κοριτσιών της Ε΄ Δημοτικού. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την μπλούζα της 10χρονης προκειμένου να εξερευνηθεί για τον τυχόν εντοπισμό βιολογικού υλικού του δράστη.

Σημειώνεται πως ο 52χρονος, μόνιμος κάτοικος Γέρακα Αττικής, συνελήφθη σε περιοχή των Σπάτων από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:10
«Συγγνώμη, είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω». Με τα λόγια αυτά ο 52χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αμέσως μετά την απολογία του, έξω από το γραφείο της 3ης τακτικής ανακρίτριας είπε πως ομολόγησε τα πάντα και επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν», είπε και συμπλήρωσε:

«Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι».

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για περίπου μια ώρα χωρίς την παρουσία δικηγόρου και ομολόγησε, όπως και ενώπιον των αστυνομικών, τις πράξεις του.

Μάλιστα, φέρεται να έχει μιλήσει και για δυο ακόμη κοριτσάκια- θύματα του, μαθήτριες 4ης  και 5ης δημοτικού οι οποίες είναι και συμμαθήτριες της κόρης του.

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε και η σύζυγος του κατηγορούμενου η οποία κατέθεσε στο πλαίσιο της ανάκρισης. Η γυναίκα, μάλιστα, φέρεται να δηλώνει ότι θα ζητήσει διαζύγιο.

Αναμένεται η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα οι οποίοι θα αποφασίσουν για την τύχη του κατηγορούμενου.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :