Η ομάδα του Πειραιά είναι μετά το ΠΑΣΟΚ το πιο δακτυλοδεικτούμενο γκρουπ στη χώρα. Γιατί από τη δράση (κυρίως) του ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε η χώρα, όπως από την βάρβαρη επιβολή κυριαρχίας του Ολυμπιακού, διαλύθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο

Όταν δεν σέβεσαι στη ζωή, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να φοβάσαι. Να φοβάσαι την τιμωρία της ίδιας της ζωής. Ο Ολυμπιακός δεν σεβάστηκε το ποδόσφαιρο, δεν σέβεται τον κοινωνικό ιστό, αυτονόητο είναι πως θα του επιβληθεί η πιο σκληρή τιμωρία. Από το ίδιο το ποδόσφαιρο, από την ίδια την κοινωνία.

Στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες νόμιζες ότι είχαμε βγει από το Μνημόνιο και η Ελλάδα οδεύει προς την ευημερία. Το 70% της χώρας πανηγύριζε για τη θλίψη του υπόλοιπου 30%. 

Ο Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε από την Άρσεναλ το βράδυ της Τετάρτης. Τιμωρήθηκε από το ίδιο το ποδόσφαιρο. Όπως πέρυσι. Όπως πρόπερσι. Όπως τόσες φορές. Ξανά και ξανά. Τελευταία αγωνιστική, με 9 βαθμούς, με καλή παρουσία στη διοργάνωση.
Η ομάδα του Πειραιά είναι μετά το ΠΑΣΟΚ το πιο δακτυλοδεικτούμενο γκρουπ στη χώρα. Γιατί από τη δράση (κυρίως) του ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε η χώρα, όπως από την βάρβαρη επιβολή κυριαρχίας του Ολυμπιακού, διαλύθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πριν δέκα χρόνια αγωνίστηκαν τρεις ελληνικές ομάδες σε όμιλο Champions League, μετά δυο, έπειτα μια, πλέον καμία. 
Ο Ολυμπιακός τα ήθελε όλα δικά του. Γήπεδο που σε ένα βράδυ από τον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων μεταφέρθηκε από τη Φιλαδέλφεια στο Καραΐσκάκη, τίτλους, εκατομμύρια. Τώρα παίζει μόνος του. Χωρίς αντίπαλο. Κι όταν παίζεις χωρίς αντίπαλο θα έρθει η ώρα που θα παίξεις με αντίπαλο. 

Μπάγερν 0-3 και 3-0 στο 20', Άρσεναλ 0-3 στο 60' σε ματς που παίζεις για 4 αποτελέσματα. Οι 9 πόντοι λένε πολλά ως κυνικό αποτέλεσμα, οι εμφανίσεις στο σύνολο της διοργάνωσης ήταν μετρίως μέτριες. Έκλαμψη το Λονδίνο απέναντι στην τότε Άρσεναλ του χαβαλέ κι έπειτα νίκες με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, εδώ στο 90', εκεί κόντρα στη ροή.
Τα media που λειτουργούν "ψηφοθηρικά" πήγαιναν με το ρεύμα και περνούσαν μια κίβδηλη εικόνα. Ενός Ολυμπιακού που κάνει πλάκα παντού. Η δήλωση του Ελευθερόπουλου για τον καλύτερο Ολυμπιακό της 20ετίας θα περάσει στο πάνθεον με τις γελοιοδέστερες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η ομάδα του Βαλβέρδε και των Νικοπολίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ θα την άκουσε και θα έβαλε τα γέλια. Του Μπάγεβιτς, του Τζόρτζεβιτς και του Ζιοβάνι θα σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ο Ολυμπιακός του Σίλβα είναι μια καλή ομάδα. Τελεία. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Το χάιδεμα αυτιών μακριά από δω. 

Καλύτερα να είσαι σκληρός με κάποιον, παρά να του φτιάχνεις μια επίπλαστη πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός άκουγε εδώ και τρεις μήνες μόνο κολακείες. Έκανε τα πάντα, από ψεύτικα πέναλτι μέχρι νίκες στα χαρτιά για να σπάσει το ρεκόρ του Μπούκοβι, κι όταν έφτασε η κρίσιμη ώρα για να γευτεί ό,τι είχε μαγειρέψει διαπίστωσε ότι η μακαρονάδα ήταν γεμάτη από μια κόκκινη καυτερή πιπεριά που καλλιεργούσε ένας καλόγερος τον 16ο αιώνα. Μια πιπεριά που ονομάστηκε μπούκοβο.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :