Σήμερα 1 Μαρτίου ξεκινούν ξανά ύστερα από ένα δύσκολο και βαρύ χειμώνα οι εργασίες στο σπίτι που γεννήθηκε ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ στην Νέδουσα!

Σήμερα 1 Μαρτίου ξεκινούν ξανά ύστερα από ένα δύσκολο και βαρύ χειμώνα οι εργασίες στο σπίτι που γεννήθηκε ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ στην Νέδουσα!

Ενωμένοι απέναντι σε αυτούς που αμφισβητούν τις θυσίες των προγόνων μας, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να χαλάσουν το παρών μας, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να επηρεάσουν αρνητικά το μέλλον των παιδιών μας, όλοι οι Έλληνες απανταχού της γης μπορούν να προσφέρουν το ελάχιστο από το υστέρημα τους και με τη βοήθεια του Θεού θα καταφέρουμε να πάρει η οικία αυτή τη θέση που της αξίζει στην ιστορία..!!!

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα που έχουν συνεισφέρει μέχρι στιγμής όπως και το ακριβές ποσό που έχει συγκεντρωθεί..!

Καλούμε όλους τους Έλληνες συμπατριώτες μας, ανεξαρτήτου πολιτικής ιδεολογίας και τοποθέτησης, σε οποιοδήποτε μέρος της Γης και αν βρίσκονται να συνδράμουν, ώστε να είναι παρόντες στην προσπάθεια αυτή. Να συνδράμουν με ότι μπορούν από το υστέρημά τους ώστε να πάρει η οικία αυτή τη θέση που τις αξίζει στην Ιστορία.

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο ταμείο της τράπεζας (Eurobank) χρησιμοποιώντας τον αριθμό λογαριασμού, ή μέσω e- banking χρησιμοποιώντας το IBAN.
Σας παραθέτουμε τις πληροφορίες όπου μπορείτε να βοηθήσετε:
   Υ.Γ Παρακαλούμε όλους όσους ενισχύσουν οικονομικά, να κρατήσουν την απόδειξη κατάθεσης. Θα δημιουργηθεί ένα βιβλίο εντός της "ΟΙΚΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ" όπου θα καταγραφούν όλα τα ονόματα όσων ενισχύσουν το εγχείρημα αυτό.
Πληροφορίες:  
• Πατήρ Βασίλειος Ν. Βεργινάδης 6981206150
•Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Νεδουσαίων Παναγιώτης Μπατσικούρας 6944229927
 Κάθε 1 ευρώ είναι πολύ σημαντικό για την ολική αποκατάσταση της οικίας που γεννήθηκε ο Νικηταράς..!

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :