Σας τα έγραφα και νωρίτερα. Όμως το ρεπορτάζ έχει και συνέχεια. Και θα έχει κι άλλη μιας και το θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο σημερα απο τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραμαζότι στη Μύκονο.
Σας τα έγραφα και νωρίτερα. Όμως το ρεπορτάζ έχει και συνέχεια. Και θα έχει κι άλλη μιας και το θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο σημερα απο τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραμαζότι στη Μύκονο. Ναι, αυτή που κόστιζε 10.000 ευρώ το τραπέζι για να παρακολουθήσεις τους δύο τραγουδιστές, να ερμηνεύουν κομμάτια τους απο κοντά. Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Το τι μαϊντανοί κατέβηκαν στο νησί των Ανέμων για την συγκεκριμένη βραδιά και τι ψευτιά επικράτησε δεν περιγράφεται.

«Πρωταγωνιστής» της βραδιάς φυσικά, ήταν το χρήμα, αφού οι παρευρισκόμενοι έκαναν μεταξύ τους ένα άτυπο «αγώνα» show off για να δείξουν ποιος μπορεί να ξοδέψει τα περισσότερα, καθώς η εφήμερη ικανοποίηση που προσφέρει το συγκεκριμένο «σπορ» είναι μεγάλη για τους έχοντες (;). Επιπλέον πασαρέλα έκαναν στα τραπέζια και οι «μαϊντανούλες» με ύφος χιλίων καρδιναλίων που το έπαιζαν «κιουρίες» με τις «πανάκριβες» μαϊμού τσάντες τους και τα παπούτσια με τους κόκκινους πάτους να βουλιάζουν με την ιδρωτίλα στην άμμο. Κάθε τόσο σέλφι, κάθε τόσο αννανέωση κραγιόν… καθε τόσο ύφος… μέχρι τα ξημερώματα… Εκεί έρχονται τα κονδυλώματα. Μιας και  το κασέ ανεβαίνει χωρίς την χρήση προφυλακτικού.

Η δηθενιά σε όλο της το μεγαλείο, ανθρώποι που ζουν μόνο και μόνο για να δείξουν ότι μπορούν. Μόνο για το φαίνεσθαι και όχι για το είναι. Για να μην πούμε δε για τα παραμορφωμένα πρόσωπα νεαρών αλλά κυρίως μεσήλικων γυναικών, που από τις πλαστικές επεμβάσεις που θύμιζαν μούμιες όπως αυτη του Τουταγχαμών… Ψεύτικα φρύδια και χείλη και κάθε λογής «πειράγματα» που μπορείς να φανταστείς.

Και το ψεύτικο συνεχίζει να κυριαρχεί αφού τα συμφέροντα δεν αφήνουν χώρο στην αλήθεια. Τα όμορφια ζευγαράκια έδωσαν το παρόν τους που δεν είναι τίποτα περισσότερο από γάμοι οικογενειακών συμφερόντων και πίσω από τα φλας κρύβονται δυστυχισμένοι σύζυγοι που πάνε με άλλους για να πνίξουν τον πόνο (;) τους.

Τώρα όσον αφορά τους Άραβες και τους Λιβανέζους για το συγκεκριμένο πάρτι, οι δικές τους «παραγγελίες» έγιναν πολύ καιρό πριν. Και όταν αναφέρομαι σε «παραγγελίες» εννοώ, τις Ελληνίδες celebrities και μη που κατέφθασαν στο νησί για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους, καθώς και οι Τούρκοι μετά το Ραμαζάνι ήρθαν σε επαφές με τους διάφορους pr-ιστες -νταβατζήδες για να απολαύσουν στιγμές ηδονής στο νησί με το αζημείωτο. Ο τζίρος; Ξεπέρασε κατα πολύ τα δυο εκατομμύρια ευρώ…

Μύκονος. Το ανεξάρτητο κρατίδιο μέσα στην Ελλάδα…

blogs.gossip-tv.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :